ANDERLEDES – og lev mere

Anderledes

 Føler du dig udenfor flokken?

Hvis vi oplever at den flok, vi gerne vil være en del af faktisk ikke ønsker, at vi er en del af dem, kan det føles enormt svært.

Vi hører tit, at vi bliver stærkere i modgang. Ja nogen gør (og godt for dem) men desværre er der også nogen som ikke formår at finde vejen væk fra at føle sig forkert og anderledes.

Som menneske ligger det i vores natur, at vi forsøger at finde en flok, som vi passer sammen med. Det er et helt naturligt urinstinkt, der ligger dybt i os alle. Samtidig er vi ikke blot flokdyr af natur. Vi er også individuelle unikke personer, som hver især er formet ud fra vores opvækst, vores forældres opdragelse (eller mangel derpå). Alle de indtryk, vi har fået igennem vores liv, har alle været med til at danne os. Derfor er det også vigtigt, ikke at gå på kompromis med den vi er blot for at være en del af en flok, som jo nok i bund og grund ikke passer til os.

Vi giver dig helt konkrete redskaber til at komme ud af denne tilstand af at føle dig forkert

Dette forløb henvender sig til børn og unge, men kan sagtens bruges af voksne, som føler sig anderledes. Det er udarbejdet sammen med min datter på 17 år, som tit oplever at føle sig udenfor flokken.

Vi giver dig brugbare redskaber…

…til at gå i gang med at lave ændringer i dit liv. Du kan ikke kontrollere andres adfærd, men du kan lave ændringer i dig, så andre vil opleve dig anderledes.

Vi tager dig i hånden og guider dig…

…stille og roligt uge for uge. Du vil begynde forandringen uden næsten selv bemærker det. Glæd dig det bliver en fantastisk rejse

Du modtager… 

  • Velkomst mail
  • 6 lette tekster med ugens emne
  • 6 ændrings mål
  • 6 opgaver
  • 6 lydfiler med små lette guidede meditationer
  • 6 videohilsner

Samtidig er du meget velkommen i fællesskabet ANDERLEDES i vores lukket Facebook gruppe, hvor vi samler, os der føler os anderledes fra flokken.

PRIS: KR 1.200,-

Så snart vi har modtaget din betaling starter din rejse. Du vil modtage en bekræftelse og en velkomst mail fra os. Søndagen efterfølgende vil du også modtage dit første modul. Dernæst vil du de efterfølgende 5 søndage få et nyt modul tilsendt.

Husk på at hvis du har lyst, vil du have mulighed for dig at komme med spørgsmål og viderebringe din erfaring til andre i vores lukket gruppe på Facebook: ANDERLEDES

 

Bemærk at vi ikke er læger, sygeplejeskær, psykologer eller psykoterapeuter – Læs mere om os

Mail: support@levmere.dk

CVR nr. 40386777