17/6 2020 – JEG ER UENIG!

JEG ER UENIG !!!

Jeg oplever tit at være uenig i, hvordan folk ser verden på. Deres argumenter er gode, og det lyder også meget fornuftig, det de siger. Ofte er det bare ikke helt sådan, jeg oplever, det er for mig.

ORKER IKKE FORKLARE

Nogen gange har jeg lyst til at forklare min måde at se tingene på, og hvorfor jeg mener, det er sådan. Andre gange orker jeg det ikke. Jeg gider ikke overbevise nogen om noget. Men måske er det faktisk heller ikke vigtigt, hvordan andre gør tingene! Måske vil jeg gerne bare have lov til at gøre det på min måde. Måske SKAL jeg bare gøre tingene på min måde.

MIN VIRKELIGHED

Jeg tror på, at vi ALLE har VORES egen virkelighed af verden, som vi hver især skal LYTTE til….og ikke altid gå efter hvordan andre gør det. Selvfølgelig skal vi lade os inspirere af hinanden. Det kan vi nok heller ikke helt undgå. Vi bliver jo påvirket af alle mulige ting, oplevelser og folk omkring os. Jeg tror blot, vi skal lære at mærke efter helt inderst, hvad DU SELV mener, DU ønsker tingene skal se ud i DIT liv.

ER DU I STAND TIL AT  LYTTE?

Jeg tror faktisk, at vi skal være bedre til at se på hinandens opfattelse af verden. Blot observere det – uden at vurdere om det er rigtig eller forkert. Jeg tror, ALLE´S oplevelse, af hvordan verden er, er RIGTIG !! Vi har jo alle en masse erfaring med i bagagen, og derfor er det jo klart, at vi ser verden forskelligt. Vi kan selvfølgelig ofte finde punkter, hvor vi er enige om, hvordan vi ser tingene. Men jeg tror ikke på, at nogen af os ser ALT ens. Det tror jeg heller ikke, at vi skal. Derfor vil jeg ønske og håbe på, at vi kan forsøge at se og opleve hinandens synspunkter med et åbent sind. Hvor vi ikke nødvendigvis behøver at være enige…eller forsøge at ændre andres synspunkter, så vi bliver enige.

HOLD DIN MUND!

Jeg tror det er vigtigt, at vi ikke ALTID behøver at udtrykke vores egen syn på verden. Jeg tror, at vi skal lære at HOLDE MUND en gang imellem. Se i stedet på hvordan vi LØFTER HINANDEN. Jeg mener ikke dermed, at vi behøver at anerkende noget, vi ikke kan lide. Jeg mener alle ting har sin tid. Og nogen gange er det mere vigtigt at holde mund for at løfte andre end at udtrykke sig selv. DIN MENING ER VIGTIG, men ikke nødvendigvis ved alle lejligheder.

JEG ØVER MIG HVER DAG!

– Vil du være med til at øve?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *