MENTAL TRÆNING

HAR DU SVÆRT VED AT OVERSKUE HVERDAGEN?

BLIVER DU TYNGET AF FORTIDES MINDER?

FØLER DU DIG SKRØBELIG?

KAN DU IKKE KOMME UD AF DIN SYGDOMS SITUATION?

FØLER DU DIG UDENFOR FÆLLESSKABET?

FØLER DU DIG LÅST FAST I EN SITUATION ELLER FØLELSE?

HAR DU BRUG FOR NYE REDSKABER TIL AT SKABE FORANDRING? 

SKAB FORANDRING! Vi tror på, at alt er i bevægelse, at vi forandres hele tiden. Men for at skabe store forandringer, kræver det, at du skal gøre ting anderledes, end det du plejer. Tænke anderledes, føle anderledes, skabe anderledes tanker – for at skabe forandringen i dig – om det er fysisk eller psykisk ubalancer du ønsker ændret. 

Det lyder jo meget nemt, og det kan det også være – altså nemt. Men det kræver stor bevidsthed – omkring dine vaner og dine tanker som danner grobunden for, hvordan du er som menneske. Hvordan du lever dit liv. Du har igennem hele livet “vænnet” dig til, hvordan du “skal” reagere ud fra det, du har “lært, se eller hørt”.

Ja, det kan godt være lidt provokerende for dig, som har været igennem f.eks. overgreb eller andet, der har givet dig en låst tilstand – et trauma – på dit sind. Men fakta er, at det er dine tanker, der danner denne låste tilstand, og derfor er det også dine tanker, der kan låse tilstanden op. Få rene og naturlige produkter vil også kunne give en stor støtte i den naturlige proces i dig. 

Vi laver løbende online forløb. Disse forløb bliver udarbejdet udfra, hvordan vi skønner, at vi kan hjælpe dig bedst muligt i din forandring.

Du vil modtage mails, meditationer, videoer og øvelser, som er vigtige, at du laver og lytter til, når forløbet er i gang. Du vil ikke få ubegrænset adgang til disse moduler, men vær helt rolig. Du vil have adgang i mindst 6 måneder efter afsluttet modul, så du har god tid til at kigge det hele igennem. Vi glæder os til at tage dig med på en rejse af forandring.

ONLINE FORLØB:

Til dig, der føler dig anderledes end flokken: Anderledes

Til dig, der ønsker dit helt eget forløb udarbejdet personligt til dig: Personligt forløb

Bemærk at vi ikke er læger, sygeplejeskær, psykologer eller psykoterapeuter – Læs mere om os

Mail: support@levmere.dk

CVR nr. 40386777