ANDERLEDES – og lev mere

“Jeg her selv prøvet at blive holdt udenfor og at opleve, at jeg ikke passede ind i flokken. Jeg kender følelsen, men jeg ved også, at der er en vej ud. “

Louise Stellan Naaijen

 

Det kan føles enormt hårdt og svært, hvis du oplever at den flok, du gerne vil være en del af, faktisk ikke ønsker, at du er en del af dem!

Som menneske ligger det i vores natur, at vi forsøger at finde en flok, som vi passer sammen med. Det er et naturligt urinstinkt, der ligger dybt i os alle. Samtidig er vi ikke blot flokdyr af natur. Vi er også individuelle unikke personer, som hver især er formet ud fra vores opvækst, vores forældres opdragelse (eller mangel derpå). Alle de indtryk, vi har fået igennem vores liv, har alle været med til at danne os. Derfor er det også vigtigt, ikke at gå på kompromis med den vi er blot for at være en del af en flok. Det er heller ikke godt for os.

Vi hører tit, at vi bliver stærkere i modgang. Ja nogen gør (og godt for dem) men desværre er vi også nogen som ikke umiddelbart formår at finde vejen væk fra at føle os forkert og anderledes.

Dette forløb giver dig helt konkrete redskaber til at komme ud af denne tilstand af at føle dig forkert.

Forløbet henvender sig til børn og unge, men kan sagtens bruges af voksne, som føler sig anderledes. Det er udarbejdet sammen med min datter på 17 år, som selv har oplevet at føle sig udenfor flokken.

Vi giver dig brugbare redskaber…

…til at gå i gang med at lave ændringer i dit liv. Du kan ikke kontrollere andres adfærd, men du kan lave ændringer i dig, så andre vil opleve dig anderledes.

Vi tager dig i hånden og guider dig…

…stille og roligt uge for uge. Du vil begynde forandringen uden næsten selv bemærker det. Glæd dig det bliver en fantastisk rejse.

Du modtager… 

  • Velkomst mail
  • 6 lette tekster med ugens emne
  • 6 ændrings mål
  • 6 opgaver
  • 6 lydfiler med små lette guide meditationer
  • 6 videohilsner

PRIS KUN: PRIS: KR 129,-

Så snart vi har modtaget din betaling starter din rejse. Du vil modtage en bekræftelse og en velkomst mail fra os. Den efterfølgende dag vil du også modtage dit første modul. Dernæst vil du de efterfølgende 5 uger få et nyt modul tilsendt.

Når du har købt modulerne så husk på, at hvis du har lyst, vil du have mulighed for at komme med spørgsmål og viderebringe din erfaring til andre i vores lukket gruppe på Facebook: ANDERLEDES – LUKKET GRUPPE

Følg os på Facebook: Anderledes og Instagram: Anderledess (Bemærk 2 stk ss til sidst)

Bemærk at vi ikke er læger, sygeplejeskær, psykologer eller psykoterapeuter – Læs mere om os

Mail: support@levmere.dk

CVR nr. 40386777