PERSONLIGE SESSIONS

Vores personlige sessions er et kraftfuldt redskab. Efter en personlig session vil du helt automatisk begynde at skabe forandring i dig. Det er så vildt et redskab, at du næste ikke vil tro det. Jeg bliver gang på gang overrasket over, de fantastiske tilbagemeldinger vi får – og vi vil også være yderst taknemlig for din tilbagemelding!

Disse personlige sessions foregår på Zoom eller over telefonen – det vælger du.

Brug af Zoom: Du modtager et link på mail lige inden det aftalte tidspunkt for din session. Det er derfor meget vigtigt, at du har download Zoom på forhånd, så tiden ikke bliver brugt til alt mulig teknik. Du kan download Zoom på din telefon, tablet eller computer, meget gerne med kamera, så vi kan se hinanden under vores samtale. Men hvis det ikke er muligt, giver du mig blot besked om det inden vores møde. Du kan også vælge, at vi snakker over telefonen.

Brug evt dette link til at downloade Zoom http:// https://www.zoom.us

Alt efter hvilken personlig session, du har bestilt, vil vores møde tage udgangspunkt i det. Jeg vil samme dag eller senest 24 timer efter vores session sende dig din personlig 10-15 minutters meditation, som jeg vil anbefale dig, at du lytter til helst en gang om dagen, men ellers så tit du kan i op til 14 dage efter og gerne mere. Alt efter behov.

Til dig, der ønsker hjælp til at låse en følelsesmæssig låst tilstand op: https://levmere.dk/personlige-sessions/kroppens-hukommelses-aendring/

Til dig, der vil booste din krop healingskraft: https://levmere.dk/personlige-sessions/boost-din-krops-healingsproces/

Bemærk at vi ikke er læger, sygeplejeskær, psykologer eller psykoterapeuter – Læs mere om os

Mail: support@levmere.dk

CVR nr. 40386777