Boost din krops healingsproces

Vi kan gøre noget selv. Vi hænger sammen som kropsind, og du kan derfor hjælpe din krop med nemmere at komme i balance.

Vi hører nogen gange om “mirakler”. Jeg ser det ikke som mirakler – eller også – ser jeg alt som mirakler. Jeg har oplevet så meget og så mange “uforklarlige” helbredelse af mig selv og mine klienter igennem tiden, så jeg er ikke i tvivl.

Så hvis du skal hjælpe din krops ubalance bedst muligt til at komme i balance igen, vil det hjælpe, hvis du kan være så konkret som muligt omkring hvilken proces, du ønsker at sætte igang. Vi vil bruge omkring 30 minutter til at få beskrevet processen så godt som muligt. Du må meget gerne forberede dig til dette ved at få fat i oplysninger omkring den lægelige udgangspunkt i din ubalance. Hvis det ikke er muligt, så fortvivl ikke, vi finder vejen sammen.

Dette er et kraftfuld redskab til at skabe bedre bevægelse i den retning du ønsker at komme. Jeg vil efterfølgende samme dag eller mindst 24 timer efter vores samtale udarbejde en kort personlig healings meditation til netop din situation. Jeg vil anbefale, at du lytter til en gang om dagen i mindst en uge gerne mere – og hvis det ikke er muligt – så blot så meget som du kan.

PRIS: KR. 1.000,-

Bemærk at vi ikke er læger, sygeplejeskær, psykologer eller psykoterapeuter – Læs mere om os

Mail: support@levmere.dk

CVR nr. 40386777