Kroppens hukommelses ændring

Vi husker ikke alt i vores bevidste hukommelse, men det gør vores krops hukommelse. Helt præsis så husker kroppen den stemning, den reaktion, den følelse, som vi har haft i de forskellige situationer, vi kommer i gennem livet. Det er derfor vi nogen gange reagere uden at vide, hvorfor vi har den reaktion. Det er kroppen, der henter erfaring fra tidligere. Det behøver ikke engang at være vores egens krops erfaring. Det kan også være udfra, hvis vi har været viden til, hvordan vores forældre har reageret i en given situation. Også hvis en anden person har givet vores kropsind en oplevelse, blot ved at fortælle om deres reaktion, eller noget vi har set på fjernsynet, nettet eller andet.  Faktisk kan alle indtryk, vi lukker ind i vores kropsind, påvirke vores balance.

Hvis du så ændre “historien” så ændres stemningen, følelsen fra situationen helt automatisk. Det kræver ofte flere gentagelser af om programmeringen for være en vedvarende ændring.

Vi hjælper dig med at lave en om programmering af din låste tilstand, så den kan blive låst op og ikke længere vil tynge dig. Situationen vil ikke blive slettet. Den vil altid ligge i din krops hukommelse, men hvis stemningen og dermed den følelse, som hænger fast i situationen, vil blive ændret, vil din krop ikke være tynget af den.

Vi tager en snak i omkring 30 minutter, hvor du fortæller om dit trauma – din låste tilstand, hvor vi sammen finder en ny historie og stemning til din krops hukommelse. Jeg vil derefter samme dag eller senest 24 timer efter vores snak, lave din helt egen individuelle om programmerings meditation af din krops hukommelse, som jeg anbefaler, at du lytter til en gang om dagen i mindst en uge meget gerne i længere tid – eller hvis det ikke er muligt, så gør du det blot, så tit du kan – og så derefter efter behov.

PRIS: KR. 1.000,-

Bemærk at vi ikke er læger, sygeplejeskær, psykologer eller psykoterapeuter – Læs mere om os

Mail: support@levmere.dk

CVR nr. 40386777