RENT VAND

ER DIT DRIKKE VAND RENT?

I Danmark tror vi , at vi får rent vand ud af hanen, desværre er det ikke altid sådan. Så hvis du vil være sikker på rent vand, bliver du nød til selv at sørge for det.

VI VED, AT RENT VAND ER LIVSNØDVENDIGT! 

 

 

 

 

 

 

DETTE UNIKKE SYSTEM IMØDEKOMMER VORES BEHOV FOR  RENT VAND

– fjerner ALLE forurenede stoffer

 – frigiver nyttige sporstoffer og mineraler

– brintion løft som skaber mere absorberbart vand

– øger pH-værdi

LAD OS KOMME FORBI DIG OG TESTE DIT VAND

Vi kommer meget gerne uforpligtende forbi dig og tester hvordan dit vand er

Send en mail til: ole@stellan.dk eller en SMS til TLF: 31 24 47 31

Jeg vil gerne bare bestille BESTIL HER

 

WETALITY WATER RENSE SYSTEM

Dette unikke vandrensesystem anvender omvendt osmose-filtrering, for bedst mulig vandkvalitet. Systemet indeholder de allernyeste og mest effektive filteringsystemer.

En 8 trins renseprocedure, der sikrer dig renest muligt drikkevand.

 

TRIN 1. PRIMÆRFILTRERING (PP): Filtrer de største partikler, som hår, sand, snavs, rust mv

Primærfiltrering (PP) er fremstillet af 100% polypropylen og fungerer mekanisk.

Overfladelaget af vandfilter patronen sikrer tilbageholdelsen, mens det indre lag er mere kompakt for at kunne beholde mikron rating af de små partikler lav.

Primærfiltrering beskytter yderligere niveauer af filtrering system og forlænger hele systemets levetid.

RO membranen har en stærk struktur, men er samtidig delikat. Siden den er den vigtigste og mest værdifulde del af filtrering system, så skal vi få den beskyttet med at få vandet gå gennem et sediment filter først.

Primærfiltrering (PP) eller sedimentfilter fjerner de største partikler såsom hår, sand, snavs, rust og andre partikler med en præcision på 5 mikron.


TRIN 2. CARBON KULSTOFFILTER (GAC: Fjerner klor, kloramin og andre stoffer som præger vandets lugt og dårlig smag

Filtrering system trin 2 er carbon kulstoffilter (GAC) der fjerner rester af klor og pesticider samt med de andre stoffer der gør vandets lugt og smag dårlig.

Carbon kulstoffiltret er ekstremt vigtigt siden klor ikke er bare dårlig for vores helbred, men kan også ødelægge RO membranen.
Klor og kloramin er brugt til at desinficere postevandet, men det gør vandet lugte og smage dårligt. Historisk set er disse elementer blevet tilføjet til den offentlige vandforsyning for at forhindre vandbårne sygdomme.

Carbon kulstoffilter eller et aktivt filter med kokosnøddeskaller er lavet af organiske materialer med høj kulstof indhold såsom træ, brunkul (lignit) og kul.
Det har vist sig, at den fjerner visse stoffer fra vandet, især de organiske.

Hos Wetality water system, carbon kulstoffilter er placeret lige før RO filtret for at sikre optimal beskyttelse af hele systemet.

Carbon kulstoffilter efterlader samtidig små partikler af filtrering stoffer i vandet (partikler som findes i selve filtrering systemet, og ikke normalt findes i vandet)
Det bliver løst ved næste trin.

 

TRIN 3. OMVENST OSMOSE FORBEREDELSESFILTER (PP): Forlænger og beskytter maskinens levetid ved at lave denne ekstra filtrering

Omvendt osmose forberedelsesfilter polypropylen (PP) Det er et filter der fjerner de sidste urenheder efter kulstoffiltreringen, og så bliver vandet klar til Omvendt osmose (RO) behandling.

PP-filtret er en af de mest vigtige fordele af Wetality Water System.
Langt de fleste filtreringsystemer bruger kun carbon kulstoffilter (trin 2) for at behandle den største del af arbejdet og så sætter RO filter lige efter det.

Det har vist sig at carbon kulfiltre efterlader de små partikler af filtrering stoffer i vandet (partikler som findes i selve filtrering system, og ikke findes normalt i vandet) og på grund af det har vi sat RO-forberedelsesfilter lige imellem.

 

TRIN 4. PLATINUM OMVENDT OSMOSE-MEMBRANEN (RO): Den fjerner bakterier, pesticider, tungmetaller, salte og andre opløste stoffer og kemikalier

Platinum omvendt osmose-membranen (RO) er det vigtigste del og nøglen til det hele vandrensesystem.

Teknologi af omvendt osmose filtreringsmetode bruger tryk for at presse vandet gennem et membranfilter med en præcision på 0,0001 mikron. Den fjerner bakterier, pesticider, tungmetaller, salte og andre opløste stoffer og kemikalier tilføjet for at behandle brugsvand ekstremt effektivt.

 

TRIN 5 – 6. BRINTION LØFT + PH-VÆRDI LØFT (AAF): Brintion mindsker størrelsen på vandmolekyler for at skabe mere absorberbart vand, samt øger vandes PH- værdi

Brintion løft + pH løft (Alkalisk antioxidant filter (AAF)

Brition løftet mindsker størrelsen på vandmolekyler for at skabe mere absorberbart vand og samtidig øge hydrering. Den øger også pH-værdi hvilket stimulerer syre/base balancen.

Man hjælper sin krop ved at tilføje brint i drikkevandet. Brint øger antioxidanter i organismen og forbedrer din livskraft. Undersøgelser foretaget på brintvand kan vise potentielle fordele selv om det ikke er officielt godkendt endnu, at der er fordele for ens helbred.

Man kan sige det samme i forhold til pH boost. Selvom der ikke er noget officielt undersøgelse der viser pH fordele på helbred siden det er en slags af alternativ wellness-løsning, er der faktisk nogle forbrugerne som har meddelt om fordelene ved at bruge (alkaliske) vandfiltre.

PH-niveauet viser hvor surt eller alkalisk et stof er på en skala fra 0 til 14.
Det starter med syre der ligger på nummer 0 og så skalaen går op, er stoffet mere alkalisk. Normalt ligger vandet på nummer 7 på skalaen. Alkalisk-vand (hvor pH ligger mellem 8 og 9) entusiaster mener at det slags vand godt kan neutralisere syre i vores krop og hjælpe med vores helbred.

 

TRIN 7. MINERAL BOOST (MCF): Tilføjer bl.a. jern, magnesium, kalcium, selen og zink

Mineral boost (MCF) filter tilføjer en værdifuld mængde af mineraler tilbage til det filtrede vand såsom jern, magnesium, kalcium, selen og zink.

Remineralisering fase erstatter væsentlige mineraler som er blevet fjernet ved de forrige trin.
Vores krop har brug for disse mineraler siden de er vigtige daglige næringsstoffer og kan blive fjernet i vandrensefiltrering sammen med de andre forurenede stoffer.

Mineral boost filter består af en række sammensætninger, der frigiver sporstoffer og mineraler, der er nyttigt da vandet passerer gennem menneskekrop.
I denne fase tilføjer vi en ideel dosering af mineraler tilbage til det filtrede vand.

Det hjælper samtidig med at balancere pH-værdi i omvendt osmoses filtret vand.
Endeligt resultat bliver et fantastisk, smagfuldt, pH-balanceret vand.

 

TRIN 8. UV-FILTERERING: UV-lys desinficerer vandet fra resterende mikrobiologiske bakterier og fjerner enhver mulighed for patogene bakterier 

UV-lys desinficerer fuldstændig resterende bakterier og kolloide partikler.

Ultraviolet vandrensning er blevet til en af de mest accepteret måder at behandle vandet i slutfasen. UV kan dræbe 99,9% af vandbårne mikroorganismer.

Det er omkostningseffektivt, vedligeholdelse niveau er lav, det er hurtigt, rent, risikofri og tryg. Det har også givet os en mulighed for ikke at bruge en kulstoffilter til efter RO trin, som vi hellere ville springe over pga. resterende stoffer som kunne vises i filtret vand.

UV-lys virker op til 10.000 timer, og selvom det kan være dyrere i den første omgang betyder det ikke, at det nogensinde skal blive udskiftet.
Alt som ikke er sundt i vandet bliver nu fjernet fra vandet.

UV-lys desinficerer vandet fra resterende mikrobiologiske bakterier og fjerner enhver mulighed for patogene bakterier at findes tilbage i vandet. På den måde har vi fjernet alle eventuelle risikoer.

UV-filter forårsager ikke noget slags af sekundær forurening af vandet og det omgivende miljø. Efter det her trin, har du kun rent, mineraliseret, pH vandet med brint tilbage.